skip to Main Content
+32 476 43 51 90 info@thor-maintenance.com

WIE IS THOR MAINTENANCE?

Een nieuw industrieel project starten is niet eenvoudig.
Gelukkig vond je THOR.

DIT IS WIE WE ZIJN

THOR maintenance is ontstaan uit de synergie van een aantal ondernemende maintenance specialisten. Samen ontwikkelde ze een uniek concept, dat gericht is op het industrieel landschap van de toekomst.

Dit concept geeft KMO-bedrijven een tool in handen om hun Technical Asset te beheren, te optimaliseren en technisch inzicht te verwerven over hun eigen installaties.
 THOR maintenance stelt de langetermijnvisie steeds voorop.

De jarenlange maintenance ervaring zit geborgd in hun systemen en organisatie. Deze breid nog elke dag uit. Elke medewerker heeft dus toegang tot de meest performante informatie en technieken die hij dagdagelijks ter beschikking stelt van de klanten.

THOR maintenance is een innoverend bedrijf dat steeds op zoek is naar nieuwe technieken en gereedschappen.

Alleen zo kunnen de beste en meest competitieve oplossingen aangeboden worden. Meedenken met de klant is ingebakken in de bedrijfscultuur wat hun innoverende reflex nog versterkt.

ONZE MISSIE

THOR maintenance stelt zich tot doel om hun klanten te wapenen tegen onzekerheden en beperkingen. Met zelf ontwikkelde software geeft ze haar klanten toegang tot alle gespecialiseerde resources. De moderne aanpak maakt de ondernemers minder afhankelijk van hun eigen technische profielen en geeft hen de mogelijkheid om de juiste specialisaties in huis te halen wanneer er behoefte is.

THOR Maintenance bouwt op die manier samen met zijn klanten aan een efficiënter en performanter industrieel landschap.

Thor Maintenance

ONZE FILOSOFIE

In een wereld waar de schaalgrootte van bedrijven steeds kleiner wordt, en waar flexibiliteit een steeds belangrijkere rol speelt, wordt het oprichten van een eigen performante ‘Technische Dienst’ steeds moeilijker. Struikelblokken zijn enerzijds de nodige financiële inspanningen, en anderzijds het beschikken over gemotiveerde, betrouwbare en flexibele medewerkers met kennis van zaken. Daarenboven zijn de technische medewerkers, als persoonlijke kennisdragers, meestal onmisbare sleutelfiguren. Dit zijn ongezonde situaties die vaak de continuïteit en de groei van het bedrijf in de weg staan.

Back To Top
×Close search
Zoeken