skip to Main Content
+32 476 43 51 90 info@thor-maintenance.com

SOFTWARE

DIT IS WAT WE DOEN

In de moderne bedrijfsorganisatie is software niet meer weg te denken. De moderne software systemen zijn een krachtige analyse tools, die ons een goed zich geven over de bedrijfsprocessen en ons help om onderbouwde beslissingen te nemen.
Om te voorkomen dat deze software systemen een geld- en recource-verslindend proces opzicht worden, moeten we methodes gebruiken die de software zo efficiënt en accuraat mogelijk voedt. THOR Maintenance heeft zich tot doel gesteld om hun klanten te helpen om de kortste weg te vinden van waar de data verzameld wordt naar de juiste tabel in de software systeem (paperless).

THOR Maintenance kan de volgende producten aanbieden:

MAAS (Maintenance As A Service) Systeem:

Het MAAS-systeem werd in een join-venture met de firma RealDolmen ontwikkeld. De ‘Rimses-Software’ (CMMS-systeem) werd omgebouwd naar een platvorm waarbij de klant het beheer van technisch asset kan uitbesteden aan specialisten. Deze moderne werkmethode geeft de klant de volgende voordelen:

 • Het beheer van de technische documentatie gebeurd door specialisten en zijn overal en ten alle tijden beschikbaar.
 • Eigen technische mensen moeten minimaal met administratie bezig zijn.
 • Via het gebruik van ‘Tablets’ wordt de data onmiddellijk, na registratie door de uitvoerder, opgeladen in het Rimses systeem (Real-time informatie).
 • Het beheer van wisselstukken gebeurt heel efficiënt en groepsaankopen en –kortingen zijn mogelijk.
 • Het aantal eigen technische medewerkers kan geminimaliseerd worden.
 • Specialisten kunnen geconsulteerd worden als het nodig is en alleen dan.
 • De gemaakte kosten van de technische dienst kunnen in realtime opgevolgd worden.
 • Analyse tools en KPI’s zijn permanent voorhanden.
 • De organisatie wordt onafhankelijk van de technische kennis en kunde van technische medewerkers. Opleidingen en training van eigen mensen wordt geminimaliseerd.
 • De kosten en invloed van het onderhoud op het eindproduct worden visueel gemaakt.

Buiten de bovenstaande lijst van voordelen zijn er nog tal van bedrijfsspecifieke voordelen. THOR maintenance komt dit systeem graag vrijblijvend demonstreren en bespreken.

Stuur hier een mail met je specifieke vraag, of als je een afspraak wilt maken voor demo.

Specifieke Software:

THOR Maintenance heeft in de loop der jaren tal van software toepassingen gemaakt en begeleid. Er is software ter beschikking om:

 • Storingsregistratie en analyse te doen
 • Kriticiteit-analyses van het machinepark te maken.
 • Reliability-analyses van het machinepark te maken.
 • SD-Planning tools.

Buiten de bovenstaande lijst zijn er nog tal van bedrijfsspecifieke software tools beschikbaar. THOR maintenance komt dit systeem graag vrijblijvend demonstreren en bespreken.

Stuur hier een mail met je specifieke vraag, of als je een afspraak wilt maken voor demo.

Maatwerk:


De kracht van Software Tools is meestal te vinden in hun eenvoud. Vaak kunnen vanuit Excel al zeer krachtige en efficiënte toepassingen gemaakt worden. Met weinig middelen en doorlooptijd kunnen ze ingezet worden. De data, die op die manier verzameld wordt, kan later altijd geconvergeerd worden naar een CMMS-systeem, waar verdere analyse mogelijk is. Een efficiënte tool vertrek steeds van een doordacht concept.

THOR Maintenance kan steeds helpen met het opstellen van handige Software-Tools.
 Stuur hier een mail met je specifieke vraag.

Thor Maintenance

VRAAG VANDAAG NOG UW PRIJSOFFERTE

Wij maken graag met u een afspraak om uw project tot in detail te bespreken. Op basis daarvan maken wij voor u een gepaste offerte.

Back To Top
×Close search
Zoeken